search
top

Cégeknek

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Egy igazán hatékony cég nélkülözhetetlen eleme a gyakori és gyors kommunikáció. A friss ötletek és a fontos döntések nem várhatnak! Eddig a bizalmas információk miatt ezeket a megbeszéléseket kénytelenek voltak személyesen megtenni, azonban a Callidus program használatával ez megváltozik!

Néhány kattintással összehívhat egy videókonferenciát, ahol minden résztvevő automatikusan értesítést kap és másodperceken belül már élőben beszélhetnek, akár egy tárgyalóban lennének. Dokumentumokat, képeket, grafikonokat oszthatnak meg és elemezhetnek ki együtt.  A résztvevők száma sem befolyásolja a hatékonyságot, hiszen 16 személy is tartózkodhat aktívan egy megbeszélésen, vagy akár 200 személy korlátozott jogokkal.

A program biztonságtechnikai szempontból is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a többszörös titkosításnak hála nem kell attól tartaniuk, hogy hívatlan személyek is értesülnek az ott elhangzottakról.

A Callidus használatához csak egy számítógépre van szükség mikrofonnal, webkamerával és egy internetkapcsolatra. A programot az Ön által kedvelt böngészőből közvetlenül elindíthatja, nincs szükség telepítésre.

Hidalja át partnerei közt a távolságot professzionálisan és növelje cége hatékokonyságát programunkkal!

Ha felkeltettük érdeklődését, a Kapcsolat fülnél található elérhetőségeken kaphat részletes tájékoztatást.

top