search
top

Tanároknak

Tisztelt Oktató!

Sokszor felmerülő probléma az oktatásnál, hogy drága a terembérlés, időigényes az utazás, valamint, hogy a diákok csak későn és attól a tudattól fáradtan “esnek be” az órára, hogy onnan még haza is kell utazniuk.

A Callidus segítségével az otthonából, vagy bárhonnan egy laptop és internet segítségével megtarthatja maradéktalanul az óráját és nincs szükség arra, hogy a diákok és Ön egy helyen tartózkodjanak! Ezzel szabadidőt és pénzt is spórol egyszerre! Akár az ország, vagy a világ másik felén is lehetnek a diákjai, (vagy Ön), nincs többé helyhez kötve a tanulás. Csak annyi időt kíván a résztvevőktől, amíg maga az óra tart.

Rendkívül sok képességgel rendelkezik a program:

Mikrofon segítségével élőben hallgathatják, webkamerával pedig élőben láthatják előadását. Azonban interaktivitás nélkül nincs igazán jó tanóra, így diákjai is hozzászólhatnak az előbbi eszközök megléte esetén, de ezek nélkül is kommunikálhatnak a beépített Chat-en.

A közös ablakban mindenki ugyanazt a Munkaasztalt látja, így ha Ön beilleszt oda bármilyen órai anyagot, (dokumentumot, képet stb..)  és szerkeszti, mindenki ugyanazt fogja látni, amit Ön a gépén bemutat. Lehetőséget adhat szerkesztésre bármely diákjának, így könnyebben megoszthatják észrevételeiket, ötleteikkel gazdagíthatják az órát. A felhasználhatósága korlátlan!

Ezen kívül még számos kényelmi funkció van beépítve, melyek megkönnyítik a program használatát Tanárnak és Diáknak  egyaránt.

Ez egy forradalmi és rendkívül hatásos módszer, mellyel új utat mutatunk az oktatásnak és átvezetjük a XXI. századba! Ne maradjon le erről a lehetőségről és legyen a tanítás úttörői között!

 

top